Obědové menu
Předkrmy
Jehněčí játra na topince z kváskového chleba 168
Tuňák v sezamu s wakame salátem 368
Zauzená Přeštická šunka s křenem 199
Tavený rok vyzrálý horský sýr na kvasovém chlebu, smažená petržel 149
Paštika z Přeštíka, fermentované okurky 149
Saláty
Caesar salát s grilovanou kotletou, chlebový crumble 286
Polévky
Hříbková kulajda 169
Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 92
Hlavní chody
Špecle s cuketou a vyzrálým sýrem 269
Selečí hřbet, ranné zelí, kroketa 379
Jehněčí z pece, česnekové brambory, pečená zelenina 389
Šafránové risotto, pečené hovězí lýtko z pece 399
Hovězí svíčková, kynutý knedlík, brusinky 368
Konfitovaný vepřový bůček, bramborový gratin, smažené zelí 286
Smažený selečí řízeček, bramborový salát 339
Dezerty
Buchtičky s vinným šodó 199
Trhanec s borůvkami a kysanou smetanou 188