Obědové a večerní menu

Obědové menu 

Předkrmy

Jehněčí játra na topince z kváskového chleba 168

Tuňák v sezamu s wakame salátem 368

Zauzená Přeštická šunka s křenem 199

Tavený rok vyzrálý horský sýr na kvasovém chlebu, smažená petržel 149

Paštika z Přeštíka, fermentované okurky 149

 

 

Saláty

Caesar salát s grilovanou kotletou, chlebový crumble 286

 

Polévky

Hříbková kulajda 169

Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 92

 

 

 

Hlavní chody

Špecle s cuketou a vyzrálým sýrem 269

Selečí hřbet, ranné zelí, kroketa 379

Jehněčí z pece, česnekové brambory, pečená zelenina 389

Šafránové risotto, pečené hovězí lýtko z pece 399

Hovězí svíčková, kynutý knedlík, brusinky 368

Konfitovaný vepřový bůček, bramborový gratin, smažené zelí 286

Smažený selečí řízeček, bramborový salát 339

 

 

Dezerty

Buchtičky s vinným šodó 199

Trhanec s borůvkami a kysanou smetanou 188