Novinky
Otevírací doba restaurace
Telefon: +420 734 344 429 | E-mail: info@hotelhornidvur.cz
Ochutnej Horní Dvůr
Předkrmy
Pečené houby s vyzrálým sýrem
Kachní foie gras v sádle s lanýžem
Carpaccio z uzených kachních prsou s lanýžovým olejem
Domácí Paštika z Přeštického vepříka
Sušená šunka 84 měsíců
Pečená Foie gras s jablky a Kalvadosem
Polévky
Hříbková Kulajda
Hlavní chody
Kadeřávek na bramborové kaši s konfitovaným česnekem
Kotletky ze selete Mangalice, Lišky, rösti
Zakouřené kachní prso, křen, petrželové noky
Hovězí steak “Rossini“ foie gras, lanýž, hranolky
Dezerty
Buchtičky s vinným šodó
Pečené švestky s bramborovou lokší, mák, máslo, kysaná smetana
VOLÁNÍ DIVOČINY
PŘEDKRMY
Dančí tatarák na briošce
konfitovaný žloudek, smažený bílek na česneku, koprová mayo, lanýž
Zaječí paštika s foie gras v terině
brusinky
POLÉVKY
Silný zvěřinový vývar
kořenová zelenina, knedlíčky, nudle
Gulášová polévka
houby, brambory
HLAVNÍ CHODY
Nadívaný duhový pstruh na kančím špeku
pečená zelenina, brambora v popelu
Zajíc na smetaně v knedlu
brusinky
Dančí řízečky
bramborová kaše, jablečný–aronie kompot
Sika “Na ČERNO”
rösti
Uzená divoká kachna v bramborové lokši
červené zelí s jablky, křen
Hřbet siky v petrželi,
lanýžový demi glace
DEZERTY
Zmrzlina „Borovička“
malinová omáčka, sušenka
Trhanec s tvarohem a ostružinami
oříšková drobenka




