Novinky

Otevírací doba restaurace

Otevřeno denně od 11.00 do 22.00, ale prosíme, rezervace je nutná rezervace předem.
Telefon: +420 734 344 429 | E-mail: info@hotelhornidvur.cz 

Ochutnej Horní Dvůr

Předkrmy

Pečené houby s vyzrálým sýrem 

Kachní foie gras v sádle s lanýžem 

Carpaccio z uzených kachních prsou s lanýžovým olejem 

Domácí Paštika z Přeštického vepříka 

Sušená šunka 84 měsíců 

Pečená Foie gras s jablky a Kalvadosem

Polévky

Hříbková Kulajda 

Hlavní chody

Kadeřávek na bramborové kaši s konfitovaným česnekem 

Kotletky ze selete Mangalice, Lišky, rösti

Zakouřené kachní prso, křen, petrželové noky  

Hovězí steak “Rossini“ foie gras, lanýž, hranolky

Dezerty

Buchtičky s vinným šodó 

Pečené švestky s bramborovou lokší, mák, máslo, kysaná smetana

VOLÁNÍ DIVOČINY  

PŘEDKRMY
Dančí tatarák na briošce 
konfitovaný žloudek, smažený bílek na česneku, koprová mayo, lanýž

Zaječí paštika s foie gras v terině 
brusinky

POLÉVKY
Silný zvěřinový vývar 
kořenová zelenina, knedlíčky, nudle

Gulášová polévka 
houby, brambory

HLAVNÍ CHODY
Nadívaný duhový pstruh na kančím špeku
pečená zelenina, brambora v popelu

Zajíc na smetaně v knedlu 
brusinky

Dančí řízečky 
bramborová kaše, jablečný–aronie kompot

Sika “Na ČERNO” 
rösti

Uzená divoká kachna v bramborové lokši
červené zelí s jablky, křen

Hřbet siky v petrželi, 
lanýžový demi glace

DEZERTY
Zmrzlina „Borovička“ 
malinová omáčka, sušenka

Trhanec s tvarohem a ostružinami 
oříšková drobenka