Valentýnské degustační menu s víny

 

Crémant + jahody

Caneloni z červené řepy s čerstvým sýrem

PLENER, Leonard, 2018, Pavlov

Sušená plec v levandulích, jahodový tartar se zeleným pepřem

Mikrosvín Mikulov, Ryzlink Vlašský, 2009, Perná

Dančí tatarák na chipsu z chleba

Milan Sůkal, Pinot Noir, Krásná Hora, 2017, Starý Poddvorov

Špenátový salátek, celerový krém, křepelčí vejce

Umathum, Sauvignon blanc, 2017, Burgenland

Filet candáta, ratatouille, bramborákové rösti

Endrizzi Dalis Bianco, 2018, Dolomiti

Filet mignon, žampion v perníkovém másle, petrželové pyré

Hrabal, rezerva N.E.R., 2012, Velké Bílovice

Grilované blumy ve žloutkovém krému, maková zmrzlina, čerstvý sýr

Hans Tschida, Spätlese, 2017, Burgenland