ochutnej Horní Dvůr

 

 

Každé roční období můžete ochutnat pokrmy, které jsou výhradně připravovány ze sezónních produktů Statku Horní Dvůr

Ochutnej Horní Dvůr

„Tradiční Zabijačka u Buřvalů“

Předkrmy

Škvarková pomazánka

Tlačenka s nakládanou cibulí v octu

Játro zprudka na chlebu s Vejmrdou

 Králičí jatýrka

Zabijačková klobáska, hořčice se zeleným pepřem, zázvor

Vinná klobáska s ragú z kořenové zeleniny a zázvoru

Hovězí carpaccio

Tatarský biftek

Červená řepa čerstvý sýr

Divoká kachna v kouři se sušenými tomaty

 

Polévky

Kohoutí vývar se zeleninou a nudlemi

PRDELAČKA

Jemná dršťková  

Hříbková Kulajda

 

 Hlavní chody

Lín obecný na kmínu, nastavovaná kaše

Králík na hořčici, rösti

Vepřový řízek, bramborová kaše

Segedínský guláš, knedlík

Jitrnice, kysané zelí, šťouchané brambory

Kroupové Jelito, kysané zelí, brambory s cibulkou

 Smažená játra, bramborový salát

Kotleta na grilu, hranolky, omáčka z tvarůžků v pivu 

Kuře na houbách, špenátové špecle

Křupavý bůček, červené zelí, bramborový knedlík

Uzená kachní prsíčka, restovaný špenát, bramborová kaše

Hovězí žebro, žlutý hrách, okurková omáčka

   

Steaky  

T-Bone steak

Rib-eye steak

Striploin steak

 

Dezerty

Tvatohové knedlíčky s jahodami

Trhanec s malinami a kysanou smetanou

Buchtičky se šodó

Lokše se švestkami a mákem