ochutnej Horní Dvůr

 

 

Každé roční období můžete ochutnat pokrmy, které jsou výhradně připravovány ze sezónních produktů Statku Horní Dvůr

Ochutnej Velikonoce

na Horním Dvoře

  •  

Dančí paštika ve švestkách 89,-

rebarbora s vyzrálým sýrem 162,-

králičí jatýrka na špeku 181,-

Červená řepa, čerstvý sýr 139,-

Sušená kýta z horního dvora 183,10

Hovězí Carpaccio s vyzrálým sýrem 297,-

Hovězí tatarák 269,-

 

  •  

Silný vývar z Volské oháňky, knedlíčky, zelenina 98,-

Krém z medvědího česneku 68,-

Hříbková kulajda 115,-

 

Hlavní chody

Velikonoční nádivka, kysané zelí, šťouchané brambory s podmáslím 191,-

Jehněčí játra, květákové pyré, okurková emulze 269,-

Srdce skopce v rajské, kopřivové nočky 248,-

jazyk v másle, žloutková tapenáda, ředkvičkový salát 229,-

Jehněčí Pajšlík, kynutý knedlík, kopřivové chipsy 186,-

Krk v kouři a červeném víně, nastavovaná kaše s kořivami 193,-

Kůzlečí bok provoněný pestem z kopřiv, mandlí a bylinek, žlutý hrách, jogurt 236,-

Lopatka, špenát, bramborový knedlík 288,-

Velikonoční burger, hranolky z červených brambor265,-

 

Králičí roláda s nádivkou, kedlubnové zelí, kopřivové noky 336,-

Živáňská pečeně na jehle, hranolky, zeleninová omáčka 387,-

Jehněčí kolínko, špenát, bramborová kaše 398,-

Hřebínek, kapusta, pyré z čočky 684,-

Kůzlečí Svíčková, jarní houby, pečené brambory 737,-

Kůzlečí v másle, bramborový salát 408,-

jehněčí řízečky, bramborová kaše 369,-

Noky z červené řepy v sýru 333,-

 

Vyzrálá vepřová kotleta, kedlubnové zelí 329,-

Rib-eye steak 100g/229,-

Steak z nízkého roštěnce 100g/249,-

round steak 100g/169,-

 

  •  

Buchtičky s vanilkovou omáčkou 189,-

Lokše se švestkami a makem 148,-

Trhance s malinami a kysanou smetanou 139,-

Crem Brulée 129,-